03/09/2017 – Meerhout (A) IC 2 – 125 deeln – 134 km – gem 43,85 km/u

De inrichters van de interclub te Meerhout mochten 125 renners inschrijven, zij kregen gratis 134 km onder de wielen.
We waren nog maar pas vertrokken of enkele bochten verder valpartij met een 15 tal renners gelukkig niemand van Illi Bikes.
Pogingen genoeg maar het peloton hield er een hels tempo op na zodat elke poging in de kiem werd gesmoord.
Bij 64 km lek voorwiel Maths, 9 km verder was het de beurt aan Joris ditmaal met een achterwiel onze renners konden terug aansluiten zij het moeizaam dit door toedoen van het tempo dat ontwikkeld werd door het peloton.
De wedstrijd kwam pas op gang na 95 km met 23 renners waaronder Wout en Jarno de samenwerking bleek niet vlot te lopen zodat 2 renners aan de haal gingen, ondertussen werd het 21 koppig groepje bijgehaald door 21 renners die de oversteek maakten met Leon en Oliver zodat deze groep nu uit 44 stuks bestond. Opgave voor Joris die pas uit verlof kwam.
Om dit verhaal kort te houden: 1 renner reed solo naar de overwinning de 2de kreeg gezelschap van een collega en het groepje van 43 mocht voor de ereplaatsen sprinten, in deze groep zaten volgende renners van Illi Bikes: Jarno – Wout – Leon en Oliver die op het einde samen met nog enkele renners 16” na de 1ste over de meet kwam.

Uitslag IC 2 te Meerhout: 5de Jarno Mondelaers – 9de Leon Mazzone – 30ste Wout Huygen – 38ste Oliver Martin – 55ste Maths Heinderson – DNF Joris Geuens

Leave a Reply