17/09/2017 – Momignies (H) IC – BvB – 141 deeln – 150 km – gem ???

Voor de laatste interclub telende voor de BvB waren we te gast in de provincie Henegouwen ( Momignies ) waar 141 renners aan de start stonden voor een afstand van 150 km.
Al snel na de start verschillende ontsnappingen waarbij ook Rune Herregodts en Joran Mertens in de kopgroep aanwezig waren doch het peloton liet niet begaan, het was pas met nog 27 km te rijden dat er een kopgroep van 20 renners wegreden uit het peloton dit bleek de juiste vlucht te zijn Wout Huygen was attent mee en al snel liepen zij uit van 24″ tot 1’51”.
Deze groep bleef niet tezamen enkel renners konden uit de greep van het achtervolgend groepje blijven, Wout kon een mooie 12 plaats uit de brand slepen, Rune kwam als 20ste voor het aanstormend peloton binnen.
Uitslag wedstrijd Momignies : 12de Wout Huygen – 20ste Rune Herregodts – 26ste Maths Heinderson – 34ste Joran Mertens – 59ste Angelo De Ketele – 77ste Jarno Mondelaers – DNF Joris Geuens.

De staf wenst alle renners proficiat voor hun inzet vandaag alsook alle andere Illi Bikes renners die in de loop van het seizoen IC hebben gereden.

Leave a Reply