GP RIK VAN LOOY – GROBBENDONK-HERENTALS (A) 1.12 – IC 1 – 155 deeln – 147,9 km

Voor de 1ste IC Rik Van Looy waren we te gast in Grobbendonk met aankomst te Herentals, 155 deelnemers en 147,9km onder de wielen.

Men vertrok aan een zeer hoog tempo onze teller kwam niet onder de 60km/u doch na 19 km 30 renners over het asfalt verspreid waardoor men de wedstrijd moest neutraliseren om de gekwetste renners af te voeren en degene die nog konden fietsen de mogelijkheid te bieden de wedstrijd voort te zetten, onder de slachtoffers de ongelukkige Maxwell De Broeder (fiets stuk) en moest geschaafd de wedstrijd verlaten.
Meermaals kozen kleine groepjes renners het hazenpad maar het peloton liet niet begaan, het was pas in de plaatselijke ronden dat 2 renners voor afscheiding zorgden, bij het ingaan van de laatste ronde werden deze opgeslokt door een groepje tegenaanvallers, één renner die het groepje te slim was kwam als 1ste over de meet, de rest is geschiedenis.
40ste Joran Mertens – 42ste Elias Maris – 48ste Maths Heinderson – 72ste Jarno Mondelaers – 76ste Jan Van Laer – 129ste Jelle Van Den Plas – DNF Maxwell De Broeder

Comments are closed.